Izabella Admin
| Subiect: Fisa inregistrare neko Dum Noi 28, 2010 10:13 am | |
| Nume&prenume: Porecla: Varsta: Orinentarea sexuala: Personalitate: Like: Dislike: Poza: | |
|
Anya
| Subiect: Re: Fisa inregistrare neko Dum Noi 28, 2010 11:40 am | |
| Nume&prenume: Kaora Anya Porecla: Any Varsta: 19 ani Orinentarea sexuala: hetero Personalitate: draguta, amabila, uneori rece, ironica, si isi schimba ea atitudinea in functie de persoane Like: sa cante Dislike: sa fie enervata Poza: | |
|
Izabella Admin
| Subiect: Re: Fisa inregistrare neko Dum Noi 28, 2010 11:48 am | |
| Nume&prenume:Yazaki Izabella Porecla:Iza Varsta:18 ani Orinentarea sexuala:hetero Personalitate:prietenoasa,incapatanata,timida Like:cioocolata,ploaia Dislike:lesa... Poza: | |
|
Eveline
| Subiect: Re: Fisa inregistrare neko Dum Noi 28, 2010 11:54 am | |
| Nume&prenume: Miyabe Eveline Porecla: Ev. Varsta: 18 Orinentarea sexuala: Bi Personalitate: nerabdatoare, indiferenta, prietenoasa, perversa uneori, amabila Like: sa doarma, sa leneveasca, ploaia, acadelele, tot ce e pufos Dislike: insectele, frigul, cainii, sa fie enervata Poza: | |
|
Kyo
| Subiect: Re: Fisa inregistrare neko Lun Noi 29, 2010 3:54 am | |
| Nume&prenume:Ayabe Kyo Porecla:. Varsta:16 Orinentarea sexuala:bisexual Personalitate:Este schimbător, uneori e copilăros şi alteori serios. Cert este că face orice pentru a primi ceea ce-şi doreşte şi mereu se întamplă asta. Este foarte linguşitor şi urăşte să fie contrazis. Like: Iubeşte dulciurile, nu trece o zi în care el să nu mănânce ceva dulce. Ţigările, fumează cam des ce-i drept, dar deja a devenit dependent. Joaca în părul altora şi când cineva se joacă cu urechile sale de neko. Adoră să-i fie mângăiate urechile. Dislike:Să fie contrazis. Oamenii fără simţ al umorului şi foarte serioşi. Liniştea, urăşte să stea in linişte, i se pare moarte curată. Poza: | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fisa inregistrare neko | |
| |
|